Over ons

Over ons

Als grondmakelaars met een schat aan ervaring kennen wij als geen ander de weg tussen strategisch gelegen gronden en succesvolle investeringen. Wij zijn altijd op zoek naar de interessantste percelen met potentie voor onze investeerders particulier of zakelijk. Dankzij onze expertise en ervaring weten wij voor u gronden te selecteren met een positief perspectief voor de toekomst. Wij begeleiden u van A tot Z in de aankoop van kansrijke grond die u met winst kunt verkopen, dankzij bijvoorbeeld een bestemmingswijziging of de mogelijkheid om projecten te realiseren.

Onze werkwijze

Wij signaleren kansen en analyseren de risico’s op een grondige manier, zodat u zo goed mogelijk over kunt gaan tot aankoop. We nemen al het werk van selectie tot aankoop voor u uit handen, voor een investering waar u geen omkijken naar heeft.

Voor dit proces hebben wij alles in huis: van planologisch inzicht tot juridische kennis. We werken samen met externe advies- en ingenieursbureaus en hebben een groot netwerk van grondaanbieders, projectontwikkelaars en aannemers. Zo brengen we de ideale kopers en verkopers bij elkaar en kunnen we optimaal inspelen op uw individuele wensen voor een investering in grond.

Uw wensen

Een zo goed mogelijke investering, met zo min mogelijk zorgen en werk voor u, daar helpen wij u bij JE Vastgoed graag mee. In ons traject gaan we op basis van uw wensen op zoek naar de meest kansrijke grond en verzorgen alle formaliteiten. Zo heeft u slechts een contactpersoon en een optimaal overzicht van de stand van zaken.

1. Inventarisatie wensen

In een eerste gesprek inventariseren we uw wensen en geven we een persoonlijk advies, passend bij uw financiële situatie en verwachtingen. Aan de hand van dit advies gaan we bij akkoord over tot het selecteren van een geschikt perceel en begeleiden we u in het aankoopproces.

Voordat we overgaan tot de volgende stap ontvangt u een volledig overzicht van het proces, de risico’s en de bijbehorende kosten, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.

2. Onderzoek & selectie

De selectie van een perceel gebeurt op basis van strenge criteria en de door u aangegeven wensen. Door onze kennis van de markt en banden met relevante partners kunnen we een scherpe analyse maken van welke gronden potentie hebben en passen bij uw verwachtingen.

3. Aankooptraject

Wanneer er een passend perceel is gevonden, gaan we over tot het aankooptraject. Uiteraard is er voor het tekenen alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook nemen we de koopovereenkomst uitgebreid met u door.

Ook stellen wij u zelf een aantal vragen om na te gaan u zich bewust bent van de bijbehorende risico’s en weet hoe het vervolgtraject zal verlopen.

Pas als alles duidelijk is en u besluit tot aankoop over te gaan, tekent u de koopovereenkomst. Met de getekende overeenkomst zal de notaris starten met het opmaken van uw dossier en de overdracht van het perceel naar uw naam.

4. Voortgang & nazorg

Ook na aankoop houden we de ontwikkelingen van alle door ons verkochte gronden nauwlettend in de gaten. Wij houden u regelmatig op de hoogte van nieuws rondom uw perceel. Heeft u geïnvesteerd in meerdere percelen? Dan ondersteunen we u graag bij het onderhoud van uw volledige portefeuille.

Afspraak maken

Meer weten over de mogelijkheden van beleggen in grond of over het aankooptraject en onze begeleiding? Maak een afspraak met ons en wij vertellen u graag meer!

Contact opnemen

Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 18:00 uur via 0299 250 640.